PIONEER GARLIC GROUP
Ben Betrouwbare en de Groenten en de Vruchten van een Trustable Leverancier!
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Thuis

PIONEER GARLIC GROUP

Bladeren door rubrieken
Contacteer ons
Mr. Alvin
JINXIANG COUNTY. JINING .SHANDONG.CHINA
Ik ben nu Online Praatje

PIONEER GARLIC GROUP

1 2 3 4 5 6 7 8
PIONEER GARLIC GROUP
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant,Verdeler/groothandel,Exporteur,Trading Company,Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika,Oceanië,Wereldwijd
Merken: Vers Elke Dag
Aantal werknemers:180~200 mensen
Jaarlijkse omzet:US$ 80% - US$ 90%
Opgericht Jaar:Aug., 2006
Export pct:80% - 90%
Inleiding

De GROEP van het PIONIERSknoflook wordt gevestigd in Jinxiang-Provincie, Shandong-Provincie, goed - die als „Chinees knoflookkapitaal“ wordt bekend. Het is gemakshalve bijna nationale weg 105. Met zijn voordelige plaats, is het gemakkelijk toegankelijk, en bezit directe manieren aan Rizhao, Lianyungang, Qingdao en andere belangrijke of middenhavens. 
Met een Geregistreerd kapitaal van 2800 miljoen yuans en een grote koude opslag, heeft het bedrijf 5.000 ton opslagcapaciteit, 8000 vierkante meters om workshop en dekking te verwerken een gebied van 25.000 vierkante meters, met fijne sorterende verwerking, tientallen duizenden acres van groene plantaardige cultuurbasis, daarom, bezittend een lopende band van het professionele planten, fijne verwerking, voert het sorteren als geheel en heeft een onafhankelijk recht van de invoer en de uitvoer van particuliere ondernemingen uit. Zijn ondersteunende faciliteiten, de grote koude opslag, onderwerpen aan 24 uur op 24 uur temperatuur controle om ervoor te zorgen dat hun houdende kwaliteit van de goederen niet wordt beïnvloed. 
Ons bedrijf verstrekt het hele jaar door aan binnenlandse en buitenlandse cliënten een verscheidenheid van standaardhoogte - kwaliteit geraffineerde rang van knoflook, ui, pinda, kastanje, klis, aardappel, wortelen, verse gember, peer, kool en andere landbouwproducten en geniet van hoge populariteit. Tegenwoordig, worden de producten uitgevoerd naar Japan, Zuid-Korea, de Verenigde Staten, Brazilië, India, Haïti, Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit, Turkije, Saudi-Arabië, Thailand, Zuid-Afrika en andere landen. 
Het bedrijf heeft altijd aan het principe van kwaliteit, zich eerst gehouden en constant nieuwe technologieconcepten ingespoten om voortdurende hoge niveaus van productontwikkeling, productie, levering te verzekeren en zo hoogst-geïntegreerde verrichting echt te bereiken. 
De GROEP van het PIONIERSknoflook nodigt in binnen- en buitenland oprecht klanten uit om ons bedrijf voor begeleiding te bezoeken, om samenwerking tussen bedrijven uit te voeren!

Geschiedenis

De pionier, is gespecialiseerd in globaal het leveren van en het uitvoeren van verse vruchten en groenten. Wij achtervolging om één van de belangrijke exporteurs van vruchten en groenten in de wereld te zijn. 

De pionier is een belangrijke professionele verse knoflook en van de Knoflook diepe verwerking productenexporteur in China. Wij hebben onze eigen tak van de knoflookproductie in de provincie van Shandong, van Jiangsu en Henan-van China.

Rond tienduizendtal wordt de ton Chinees vers knoflook verkocht aan internationale knoflookmarkt elk jaar. wij hebben een reputatie wereldwijd voor ons Knoflook van de merkpionier.

De pioniersui is nu beroemd in één of andere markt geweest, kunnen wij ui van de V.S., CHINA en HOLLAND leveren. Wij hebben onze eigen basis van de uiproductie in CHINA, de V.S. en samenwerkende tak in HOLLANDand INDIA

De pioniersgember is van ons andere hoofdproducten, is de Pioniersgember aan USA.CANADAand-de Markt van de EU binnengegaan. Verschillend van andere producten zijn wij slechts specialist in high-end gembermarkt.

Tot dusver, voert de Pioniersproducten heet op meer dan twintig landen en gebieden uit, en het merk „PIONIER wordt „warm met ingestemd, zal de Pionier oprecht zijn voordelen op dit gebied, en vrienden met huis instemmen consolideren en zal in het buitenland hand in hand voor de bloeiende toekomst samenwerken.

Dienst

 

De Groep van het pioniersknoflook opgezet in Mei 2005, is een professionele onderneming die de diensten verlenen voor landbouwproduct door het planten van groente en vruchten, classificatie van oorsprongsplaatsen, gekoelde opslag, verwerking op te nemen en verpakking, exportartikel en verkoop, zich specialiseert in productie en verwerking groen, milieuvriendelijk, organisch, gezond, voedings, niet pesticideresidugroente en vruchten. 

Onze Opdracht

 Vernieuw het leven en aandeelgezondheid.

          Onze Visie

                            Rangking onder bovenkant op het van het wereldgroente en fruit gebied

Onze Waarde

Overtref me om voor opmerkelijk te achtervolgen

Wijd aan de maatschappij om te vormen

Turstable en recht, oprecht en verdraagzaam

Ons Team

Het Bureau van CHINA 
Adres: JISU-STAD, JINXIANG-PROVINCIE. JINING .SHANDONG.CHINA

E-mail: lee@pioneergarlic.com


 


Het Bureau van de V.S. 
17100 pionier Blvd. Reeks 255 Artesia, CA 90701. De V.S.

E-mail: anderson@pioneergarlic.com

Contacteer ons
Mr. Alvin
  • 86-0537-7201661
  • JINXIANG COUNTY. JINING .SHANDONG.CHINA
Uit:
Vul uw e-ID te behagen.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons
(60/3000)