PIONEER GARLIC GROUP
Ben Betrouwbare en de Groenten en de Vruchten van een Trustable Leverancier!
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Thuis Natuurlijke Verse Ui

De zoete Rode Natuurlijke Verse Uibollen bevat Rijk Micro-element voor Markt, de vlezige schalen,

Bladeren door rubrieken
Contacteer ons
Mr. Alvin
JINXIANG COUNTY. JINING .SHANDONG.CHINA
Ik ben nu Online Praatje

De zoete Rode Natuurlijke Verse Uibollen bevat Rijk Micro-element voor Markt, de vlezige schalen, Lichtgeel en zacht

Product Details:
Place of Origin: Shandong China (Mainland)
Merknaam: Onion
Certificering: ISO 9001, SGS, HACCP, GLOBAL GAP
Model Number: O1104
Minimum Order Quantity: 1 Carton
Prijs: US $200 - 1,000 / Metric Ton
Packaging Details: 5kg/7kg/10kg/12kg/15kg/20kg mesh bag
Delivery Time: around 7 days after receipt of 30% deposit
Payment Terms: T/T with 30% before production, 70% balance before delivery; L/C
Supply Ability: Supply four seasons; 280 Metric Ton/ Metric Tons per Month
Style: Fresh
Product Type: Liliaceous Vegetables
Type: Onion
Part: Non-Peeled
Shape: Round
Color: yellow
beschrijving

De zoete Rode Natuurlijke Verse Uibollen bevat Rijk Micro-element voor Markt, de vlezige schalen, Lichtgeel en zacht

 

Snel Detail:

 

 

Producttype: Liliaceous Vegetabless, liliaceous vegetabless

Type: Ui

Stijl: Vers, vers

Cultuurtype: Gemeenschappelijk

Deel: Niet-gepeld

Vorm: Ronde

Rijpheid: 90%

Grootte (cm): 7

Certificatie: HACCP

Gewicht (kg): 20

Plaats van Oorsprong: Shandong China (Vasteland)

Merknaam: Het Verse EOF (Elke Dag)

Modelaantal: O1104

Oorsprong: lokale productie

Kleur: rood, geel, wit

Voordeel: intergrating proces, de uitvoer van de opslagadvertentie in een lichaam

 

 

Beschrijving:

 

 

Van de het landbouwbedrijffabriek van Shandongui de gele en rode 7-9 cm ui van Shandong directe organische voor de markt van de V.A.E

1) HS. Code: 07031010 

2) Verscheidenheid: Shandong Rode ui

3) Grootte: 23cm, 35cm, 57cm, 79cm etc.

4) Vorm: vlak en rond

5) Leverancierstijd: het hele jaar door

6) Pakket: 5kg/7kg/10kg/12kg/15kg/20kg netwerkzak

7) Het opslaan: temperatuur: +2'C

8) Vochtigheid: 65% 

9) Ventilatie: 15CBM/H

10) De rijke ervaring van beroepsexportartikel verzekert ons om enficiently en te behandelen de gehele situatie 

hoog - kwaliteit.

11) Inspectiecertificaat: Certificaat van oorsprong, Fytosanitair Certificaat en Inspectiecertificaat van 

Hoeveelheid

 

 

In de herfst terug sterven de bladeren en de buitenschalen van de bol worden droog en bros, en dit is de tijd waarin het gewas normaal wordt geoogst. Indien verlaten in de grond over de winter, begint het groeiende punt in het midden van de bol zich in de lente te ontwikkelen. De nieuwe bladeren verschijnen en lang, stout, holle stam breidt zich uit, bedekt door een bractee die een ontwikkelende bloeiwijze beschermt. Het bloem-hoofd neemt de vorm van een bolvormige umbel van witte bloemen met delen in sixes aan. De zaden zijn glanzende zwart en driehoekig in dwarsdoorsnede.

 

 

Voeding en gezondheid

 

 

De meeste uicultivars zijn ongeveer 89% water, 4% suiker, 1% proteïne, 2% vezel en 0.1% vet. Zij bevatten vitamine C, vitamine B6, folic zuur en talrijk andere voedingsmiddelen in kleine bedragen. Zij zijn laag in vetten en in natrium, en met een energiewaarde van 166kJ (kcal 40) per 100 g die (3.5 oz) dienen, kunnen zij hun aroma tot smakelijke schotels bijdragen zonder warmteinhoud merkbaar op te heffen.

De uien bevatten chemische samenstellingen zoals phenolics en flavonoids die het basisonderzoek toont om potentiële anti-inflammatory, anti-cholesterol, eigenschappen tegen kanker te hebben en anti-oxyderende. [medisch nodig citaat] deze omvatten quercetin en zijn glycosidenquercetin 3.4 ' - diglucoside en quercetin-4'-glucoside. Er zijn aanzienlijke verschillen tussen verschillende verscheidenheden in potentiële anti-oxyderende inhoud. De sjalotten hebben het hoogste niveau, zes die keer het bedrag in Vidalia-uien, de verscheidenheid met het kleinste bedrag wordt gevonden.

Sommige mensen lijden aan allergische reacties na de behandeling van uien. De symptomen kunnen contactdermatitis, het intense jeuken, rhinoconjunctivitis, vage visie, bronchiaal astma, het zweten en anaphylaxis omvatten. Er kan geen allergische reactie zijn in deze die individuen op de consumptie van uien, misschien wegens het denatureren van de proteïnen tijdens het het koken procédé worden geïmpliceerd.

Terwijl de uien en andere leden van de soort Allium algemeen door mensen worden verbruikt, kunnen zij voor honden, katten, proefkonijnen, apen en andere dieren dodelijk zijn. De giftigheid wordt veroorzaakt door sulfoxides huidig in ruwe en gekookte uien die vele dieren niet kunnen verteren. De opname resulteert in bloedarmoede door de vervorming en de breuk van rode bloedcellen wordt veroorzaakt die. De zieke huisdieren worden soms gevoed met ingeblikt babyvoedsel en om het even welk die ui bevatten zouden moeten worden vermeden. Noch is het worden gevoed goed voor huisdieren om ui-bevattend resten zoals pizza, ingeblikte spaghetti, Chinese schotels en uiringen. De typische giftige dosissen zijn 5 g (0.2 oz) het lichaamsgewicht per van kg (2.2 pond) voor katten en 15 tot 30 g (0.5 tot 1.1 oz) per kg voor honden.

In India, eten sommige sekten geen uien aangezien zij hen om een afrodisiacum geloven te zijn. Diverse scholen van Boeddhisme adviseren ook tegen de consumptie van uien en knoflook omdat zij wens wanneer gegeten gekookt en woede wanneer gegeten ruw verhogen.

 

 

Uitypes en producten

 

 

De gemeenschappelijke uien zijn normaal beschikbaar in drie kleuren: geel, rood, en wit. De gele uien, ook genoemd bruine uien, zijn geurig en zijn de uien van keus voor dagelijks gebruik. De gele uien worden rijke, donkere bruin wanneer gekarameliseerd en geven Franse uisoep zijn zoet aroma. De rode ui is een goede keus voor vers gebruik wanneer zijn kleur livens omhoog de schotel. Het wordt ook gebruikt in het roosteren en klusje-roostert. De witte uien zijn de traditionele uien die in klassieke Mexicaanse keuken worden gebruikt. Zij hebben een gouden kleur wanneer gekookt en een bijzonder zoet aroma toen sautéed.

Terwijl de grote rijpe uibol de vaakst gegeten ui is, kunnen de uien in onrijpe stadia worden gegeten. De jonge planten kunt worden geoogst alvorens bulbing voorkomt en geheel als sjalotten gebruikte. Wanneer een ui na het bulbing wordt geoogst is begonnen maar de ui nog niet rijp is, worden de installaties soms bedoeld als de zomeruien.

Bovendien, kunnen de uien worden gekweekt en worden gekweekt om bij kleinere grootte te rijpen. Afhankelijk van de rijpe grootte en het doel waarvoor de ui wordt gebruikt, kunnen deze als parel, boiler, of pickler uien worden bedoeld, maar verschillen van ware pareluien die verschillend soort zijn. Parel en boiler de uien kunnen als groente eerder dan als ingrediënt worden gekookt en pickler worden de uien vaak bewaard in azijn als langdurige saus.

De uien zijn beschikbaar in verse, bevroren, ingeblikte, gekarameliseerde, ingelegde en gehakte vormen. Het ontwaterde product is beschikbaar zoals verbrokkeld, gesneden, ringen, fijngehakt, gehakt, gekorrelde en poedervormen. Het uipoeder is een wijd gebruikt kruid wanneer het verse ingrediënt niet beschikbaar is. Het wordt gemaakt van fijn gemalen, ontwaterde uien, hoofdzakelijk de scherpe verscheidenheden van boluien, en heeft een sterke geur. Wordt ontwaterd, heeft het een lange houdbaarheidsperiode en komt in verscheidene verscheidenheden: wit, geel en rood.

 

 

Gezondheidsvoordelen van Uien

 

 

 • De uien zijn zeer laag in calorieën (enkel 40 calorieën per 100 g) en vetten; nochtans, rijk aan oplosbare dieetvezel.
 • Het fytochemische samenstellingenallium en Allyl bisulfide in de ui zetten in allicin om door enzymatische reactie wanneer zijn gewijzigde bladeren worden vervormd (het verpletteren, het snijden, enz.). De studies hebben aangetoond dat deze samenstellingen anti-mutagene (beschermt tegen kanker) en anti-diabetic eigenschappen hebben (de suikerniveaus van het hulp lagere bloed in diabetici).
 • De laboratoriumonderzoeken tonen aan dat allicin cholesterolproductie door reductaseenzyme HMG-CoA in de levercellen te verbieden vermindert. Verder, vond het ook om antibacteriële, anti-viral, en schimmeldodende activiteiten te hebben.
 • Bovendien vermindert Allicin ook bloedvatenstijfheid door salpeteroxyde (NO) vrij te geven en brengt daardoor een vermindering van de totale bloeddruk. Verder, blokkeert het plaatje-klonter vorming en heeft fibrinolytic werking in het bloedvat. Alles bij elkaar helpt het een totaal risico van kransslagaderziekte (CAD), randvaatziekten (PVD), en slag verminderen.
 • De uien zijn rijke bron van chromium, het spoormineraal dat de cellen van het hulpweefsel geschikt aan insulineniveaus in het bloed antwoorden. Het helpt zo van de insulineactie en controle suikerniveaus in diabetes vergemakkelijken.
 • Zij zijn een ook goede bron van anti-oxyderende flavonoid quercetin, die wordt gevonden om anti-carcinogene, anti-inflammatory, en anti-diabetic functies te hebben. 
 • Zij zijn ook goed in anti-oxyderende vitamine, vitamine C en mineraal mangaan. Het mangaan wordt vereist als cofactor voor anti-oxyderend enzym, superoxide dismutase. Bovendien isothiocyanate helpen het anti-oxyderend in hen hulp van koude en griep verstrekken door anti-inflammatory acties uit te oefenen.
 • De uien zijn ook goed in B-Complexe groep vitaminen zoals pantothenic zuur, pyridoxine, folates en thiamine. Pyridoxine of vitamine B-6 hulp houdt GABA-omhoog niveaus in de hersenen, die tegen neurotische voorwaarden werken.

 

 

Selectie en opslag

 

 

De ruwe uien zijn dadelijk beschikbaar tijdens alle seizoenen. Afhankelijk van de verscheidenheid, kunnen zij scherp, kruidig, pittig en scherp of mild en zoet zijn. In de opslag, zijn zij beschikbaar, bevroren, ingeblikt, ingelegd, gepoederd, en ontwaterde in vers vormen.

Terwijl het kopen, zoek verse degenen die schoon zijn, goed gevormd, geen het openen bij de hals hebben en knapperig, kenmerken en buitenhuiden drogen. Vermijd die die het ontspruiten tonen of tekens van zwarte vorm (een soort schimmelaanval) hebben aangezien zij erop wijzen dat de voorraad oud is. Bovendien de bollen hebben van slechte kwaliteit zwakken, vaak vochtigheid bij hun hals, en donkere flarden, die allen aanwijzingen van bederf kunnen zijn.

Thuis, sla hen in koele donkere plaats vanaf vochtigheid en vochtige voorwaarden op waar zij gedurende meerdere dagen vers houden. Zij kunnen ook goed in de ijskast houden; nochtans, zou u hen onmiddellijk moeten gebruiken zodra u uit de ijskast verwijdert aangezien zij neigen te bederven als zij bij kamertemperatuur voor een tijdje hielden.

 

 

Ruwe Uien

Voedingswaarde per 100 g (3.5 oz)

Energie

166 kJ (kcal 40)

Koolhydraten

9.34 g

- Suikers

4.24 g

- Dieetvezel

1.7 g

Vet

0.1 g

Proteïne

1.1 g

Water

89.11 g

Thiamine (vit. B1)

0.046 mg (4%)

Riboflavine (vit. B2)

0.027 mg (2%)

Niacine (vit. B3)

0.116 mg (1%)

Pantothenic zuur (B5)

0.123 mg (2%)

Vitamine B6

0.12 mg (9%)

Folate (vit. B9)

19 μg (5%)

Vitamine C

7.4 mg (9%)

Calcium

23 mg (2%)

Ijzer

0.21 mg (2%)

Magnesium

10 mg (3%)

Mangaan

0.129 mg (6%)

Fosfor

29 mg (4%)

Kalium

146 mg (3%)

Zink

0.17 mg (2%)

Fluoride

1.1 µg

Zie de lijst hieronder voor diepgaande analyse van voedingsmiddelen:
Onoin (ruwe Alliumcepa), 
Voedingswaarde per 100 g. 

Principe

Voedende Waarde

Percentage van RDA

Energie

40 Kcal

2%

Koolhydraten

9.34 g

7%

Proteïne

1.10 g

2%

Totaal Vet

0.10 g

0.5%

Cholesterol

0 mg

0%

Dieetvezel

1.7 g

4.5%

Vitaminen

   

Folates

19 µg

5%

Niacine

0.116 mg

1%

Pantothenic zuur

0.123 mg

2.5%

Pyridoxine

0.120 mg

9%

Riboflavine

0.027 mg

2%

Thiamine

0.046 mg

4%

Vitamine A

2 IU

0%

Vitamine C

7.4 mg

12%

Vitamine E

0.02 mg

0%

Elektrolyten

   

Natrium

4 mg

0%

Kalium

146 mg

3%

Mineralen

   

Calcium

23 mg

2%

Koper

0.039 mg

4%

Ijzer

0.0.21 mg

3%

Magnesium

10 mg

2.5%

Mangaan

0.129 mg

5.5%

Fosfor

29 mg

4%

Zink

0.17 mg

1.5%

Fyto-voedingsmiddelen

   

Carotine-bèta

1 µg

--

Cryptoxanthin-bèta

0 µg

--

Luteïne-zeaxanthin

4 µg

--

 

 

 

Oogirritatie

 

Het hakken van een ui veroorzaakt schade aan cellen die enzymen genoemd alliinases toestaat om aminozuursulfoxides op te splitsen en sulfenic zuren te produceren. Een specifiek sulfenic zuur, 1 propenesulfenic zuur, wordt snel gehandeld op door een tweede enzym, traanfactorensynthase (LFS), dat syn-propanethial-s-oxyde, een vluchtig die gas geeft als de ui traanfactor wordt bekend of LF. Dit gas verspreidt door de lucht en bereikt spoedig het oog, waar het sensorische neuronen activeert, creërend een prikkeling. De scheurklieren produceren scheuren om het irriterende middel te verdunnen en uit te spoelen.

De oogirritatie kan door knipseluien onder lopend water worden vermeden of in een bassin water worden ondergedompeld. Het verlaten van het worteleind intact vermindert ook irritatie aangezien de uibasis een hogere concentratie van zwavelverbindingen dan de rest van de bol heeft. Het koelen van de uien verlaagt v3o3or gebruik het tarief van de enzymreactie en het gebruiken van een ventilator kan het gas vanaf de ogen blazen. hakt vaker uien, min ervaart oogirritatie.

De hoeveelheid sulfenic vrijgegeven zuren en LF en het irritatieeffect verschillen onder Alliumspecies. In 2008, creeerde het het Gewas van Nieuw Zeeland en Voedselinstituut een spanning van „geen scheuren“ uien door gen-tot zwijgen brengende biotechnologie te gebruiken om synthese door de uien van het LFS-enzym te verhinderen.

 

 

Opslag in het huis

 

 

De kokende uien en de zoete uien worden beter opgeslagen bij kamertemperatuur, optimaal in één enkele laag, in netwerkzak in een droge, koele, donkere, goed-geventileerde plaats. In dit milieu, hebben de kokende uien een houdbaarheidsperiode van drie tot vier weken en zoete uien één tot twee weken. De kokende uien zullen geuren van appelen en peren absorberen. Ook, trekken zij vochtigheid van groenten waarmee zij worden opgeslagen die hen kunnen veroorzaken om te rotten.

De zoete uien hebben een groter water en een suikergehalte dan kokende uien. Dit maakt hen het zoetere en mildere proeven maar vermindert hun houdbaarheidsperiode. De zoete uien kunnen worden opgeslagen gekoeld; zij hebben een houdbaarheidsperiode van ongeveer één maand. Ongeacht type, zijn om het even welk gesneden stukken van ui het best strak verpakt, opgeslagen, en gebruikt vanaf andere opbrengst binnen twee tot drie dagen.

 

Eigenschappen

Grootte 

23cm, 35cm, 57cm, 79cm, 911cm

Naam

De zoete Rode Natuurlijke Verse Uibollen bevat Rijk Micro-element voor Markt, de vlezige schalen, Lichtgeel en zacht

Installatiegrond 

voorwaarden

neutrale klei, vruchtbare grond 

Installatielucht 

voorwaarden

goed atmosferisch milieu (vanaf „drie 

onderneming van afval de“ emissies)

Het zaaien tijd

In September

Oogsttijd 

In April

Vormen en 

aroma's

volledige ronde, en kruidige smaak

Leveringsperiode 

Het hele jaar door.

a) Verse ui: recent April aan Augustus

B) Koude opslaande ui: Augustus aan de komende maand maart

Vervoer 

en 

Het opslaan 

Voorwaarden 

a) Temperatuur: 0 - 3°C 

B) Vochtigheid: ≤70% (64% is het meest aangewezen)

c) Ventilatie: Levensonderhoud-goed geventileerd

 

Kwaliteit

Met hypertrofische en compacte vlok, glanzende huid, nr 

mechanische verwonding, bladeren en eigenaardig

geur, modder, geen verrotting en het vastbouten, geen ziekten en ongedierte, 

met 

minder watergehalte en kruidig of 

zoete smaak

Houdbaarheidsperiode 

9 maanden op juiste voorwaarde 

Verpakking

Losse verpakking

5kg/7kg/10kg/12kg/15kg/20kg netwerkzak

Kleine verpakking

10kg/ctn

Aangepast    

verpakking

volgens de eisen van cliënten

Prijs

Embleem

Als eis van de cliënt

MOQ 

1×20'FCL 

Prijstermijn

FOB- Qingdao, CNF, CIF

 

Betalingstermijn

T/T met 30% vóór productie, 70% saldo vóór levering; L/C

Citaat

Basis op garlictype, grootte, verpakking, hoeveelheid

Vlug

Bank van China (BOC)

Vervoer

1×40'FCL 26-30MT

Nota

 

 

Voordelen

1)Wij hebben onze eigen fabriek & waarborgen de kwaliteit

2)Wij hebben genoeg leveringscapaciteit

3)Wij kunnen concurrerendere prijs en de dienst leveren

4)Samen met het professionele strikte productieteam, 

het systeem voor kwaliteitscontrole, boven factoren verzekert

producten veiliger, gezonder, en met hoogte - kwaliteit. 

5)Gerecycleerd Onionis lokaal product, bovendien, en 

opslag door onze eigen installatie.

 

Markt

 

Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oost-Europa, Zuidoosten 

Azië, Afrika, Oceanië, het Medio Oosten, 

Oostelijk Azië, Westelijk Europa, Midden-Amerika, 

Noordelijk 

Europa, Zuidelijk Europa, Zuid-Azige, 

Binnenlandse markt

 

  

 

Toepassingen:

 

 

Culinair gebruik

 

De uien worden vaak gehakt en als ingrediënt in diverse hartelijke warme schotels, en kunnen ook als hoofdingrediënt, bijvoorbeeld in Frans uisoep of uichutney als dusdanig worden gebruikt gebruikt. Zij zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebakken, gekookt, gesmoord, gebraden, geroosterd, sautéed of gegeten ruw in salades. De uien worden ook gebruikt aangezien een dik makende agent voor het verstrekken van massa met kerrie kruidt. De uien in azijn worden ingelegd worden gegeten als snack die. Deze worden vaak als partij gediend die in bars en vis met patatwinkels dient die in heel het Verenigd Koninkrijk en Australië, vaak met kaas en/of aal in het Verenigd Koninkrijk wordt gediend. In Noord-Amerika, worden de gesneden uien geslagen en gefrituurd en als uiringen gediend.

 

 

Voorbereiding en dienende methodes

 

 

Maak de einden in orde gebruikend een scherp mes. Dan pel de buiten 2-3 lagen van huid tot u verse dikke rozeachtig-witte whorls vindt. U kunt of hen snijden die in fijne kubussen snijden van het receptentype afhangen. Hoogste greens en de bloemhoofden zijn ook eetbaar. De de de lenteuien of sjalotten worden goedgekeurd in snel voedselvoorbereidingen.

 

 

Hier zijn sommige dienende uiteinden:

 

 

 • Zij worden gebruikt of gehakt of gesneden, in bijna elk type van voedsel, met inbegrip van verse salades, of als kruidig versier.
 • In India en Pakistan, zijn de uien één van de meest gezochte ingrediënten in het koken van waar zij in met kerrie kruiden, be*wegen-gebraden gerechten, soepen, het vullen, deeg, sausen, enz., elke dag gebruikten.
 • Zij zijn één van de gemeenschappelijke ingrediënten in Chinese „chowmein“ (een soort recept met gehakte uien, sjalotten, kool, zoete groene paprika's, Spaanse peper en tomatensausmengsel.
 • Zij worden gebruikt uitgebreid in het Mediterrane en continentale koken in salades, kaaspizza, hamburger, soep, scherp, broodjes, die… enz. vullen.

 

 

Veiligheidsprofiel

 

 

De ruwe uien kunnen irritatie om te villen, slijmmembranen en ogen veroorzaken. Dit is toe te schrijven aan versie van

Contacteer ons
Mr. Alvin
 • 86-0537-7201661
 • JINXIANG COUNTY. JINING .SHANDONG.CHINA
Uit:
Vul uw e-ID te behagen.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons
(60/3000)