PIONEER GARLIC GROUP
Ben Betrouwbare en de Groenten en de Vruchten van een Trustable Leverancier!
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Thuis Organisch Vers Knoflook

4.5 - 6.5cm Rood Organisch Vers Knoflook

Bladeren door rubrieken
Contacteer ons
Mr. Alvin
JINXIANG COUNTY. JINING .SHANDONG.CHINA
Ik ben nu Online Praatje

4.5 - 6.5cm Rood Organisch Vers Knoflook

Product Details:
Place of Origin: Shandong China (Mainland)
Merknaam: Garlic
Certificering: ISO 9001, SGS, HACCP, GLOBAL GAP
Model Number: O929
Style: Fresh
Product Type: Liliaceous Vegetables
Type: Garlic
Cultivation Type: Organic
Minimum Order Quantity: 1 Carton
Prijs: US $700 - $1600 / Metric Ton
Packaging Details: 10kg/20kg mesh bag/ctn
Delivery Time: around 7 days after receipt of 30% deposit
Payment Terms: T/T with 30% before production, 70% balance before delivery; L/C
Supply Ability: Supply four seasons, all the year round. 280 Metric Ton/ Metric Tons per Month
beschrijving

4.5 - 6.5cm Rood Organisch Vers Knoflook

 

Snel Detail:


Stijl: Vers
Producttype: Liliaceous Groenten
Type: Knoflook
Cultuurtype: Organisch
Grootte (cm):  4.5cm, 5.0cm, 5.5cm, 6.0cm, 6.5cm
Certificatie: Globaal Gap, SGS, HACCP, ISO 9001
Gewicht (kg): 10/20
Plaats van Oorsprong: Shandong China (Vasteland)
Merknaam: Knoflook
Modelaantal: G029
H.S code (NCM): 0703.20
Oogsttijd: in Mei
Leveringsperiode: het hele jaar door
Pakketten: 200g, 250g, 500g, 0.5lbs, 1lbs, 1kg, 3p, 4p, 5p, 10kg, 20kg (karton/zak) -volgens de eis van de klant
Kleuren: Zuiver Wit Knoflook & Normaal Wit
Knoflookgebruik: Geneeskrachtig koken, Industriële Zaden,
Oorsprong: lokale productie
Voordeel: intergrating proces, opslag en de uitvoer in een lichaam

 

 

Beschrijving:


Chinese rode koude knoflookinstallatie in Pizhou die grootte 4.56.5cm omhoog planten van het gebieden normale witte knoflook
1. Beschikbare verscheidenheid: normaal wit knoflook, zuiver wit knoflook
2. Rang: Uitstekende kwaliteit, allerlei knoflook
3. Verwerkingsbasis: Jinxiang, Shandong, China
4. Leveringsperiode: het hele jaar door
4.1)  Verse seizoenen: Vroeg Juni aan Sep.
4.2)  Koude opslagseizoenen: Sep aan de komende maand juni
5. Leveringscapaciteit: 3,000MT/year
6. Grootte: 4.0cm/4.5cm/5.0cm/5.5cm/6.0cm/6.5cm
7. Verpakking:
7.1) Losse verpakking: 20kg/mesh zak, 15kg/mesh-zak, 10kg/mesh-zak, 5kg/mesh-zak, 20kg/ctn, 15kg/ctn, 10kg/ctn, 8kg/ctn, 6kg/ctn, 5kg/ctn, 4kg/ctn
7.2) Kleine verpakking: 3pcs/net zak, 4pcs/net-zak, 5pcs/net-zak,
                    250g/net zak, 500g/net-zak, 1000g/net-zak
7.3) Op verzoek beschikbare de verpakking van de klant.
8. Minimumorde: 40RHC
9. Vervoer:
9.1) 25MT per 40RHC: karton + de verpakking van de netwerkzak
9.2) 28/30MT PER 40RHC: de verpakking van de netwerkzak
9.3) 26MT per 40RHC: karton bulkverpakking
10. Prijstermijnen: EXW, FOB
11. De rijke ervaring van beroepsexportartikel verzekert ons om de gehele situatieefficiency en hoogte te behandelen - kwaliteit.
12. Inspectiecertificaat: Certificaat van oorsprong, Fytosanitair Certificaat en Inspectiecertificaat van Hoeveelheid.

 

 

Geneeskrachtige gebruik en gezondheidsvoordelen

 

De dierlijke studies, en sommige vroege onderzoekstudies in mensen, hebben mogelijke cardiovasculaire voordelen van knoflook gesuggereerd. Een Tsjechische studie vond knoflookaanvulling verminderde accumulatie van cholesterol op de vasculaire muren van dieren. Een andere studie had gelijkaardige resultaten, met knoflookaanvulling die beduidend aortaplaquestortingen van cholesterol-gevoede konijnen verminderen. Een andere studie toonde aanvulling met knoflookuittreksel geremde vasculaire verkalking in menselijke patiënten met hoge bloedcholesterol. Het bekende vasodilative effect van knoflook wordt misschien veroorzaakt door katabolisme van knoflook-afgeleide polysulfides aan waterstofsulfide in rode bloedcellen (RBCs), een reactie die van verminderde thiol in of op het RBC-membraan afhankelijk is. Het waterstofsulfide is een endogene cardioprotective vasculaire cel-signalerende molecule.

Een meta-analyse van 2012 van willekeurig verdeelde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde proeven die de gevolgen van knoflook voor de profielen van het serumlipide bekijken, vond het knoflook aan placebo in het verminderen van van het serum totale cholesterol en triglyceride niveaus superieur was. Vergeleken met de placebogroepen, serum werden de totale cholesterol en triglycerideniveaus in de knoflookgroepen verminderd door 0.28 (95% ci, −0.45, −0.11) mmol L⁻ ¹ (P = 0.001) en 0.13 (95% ci, −0.20, −0.06) mmol L⁻ ¹ (P < 0="">

Sativum Alium is gevonden om plaatjesamenvoeging en hyperlipidemia te verminderen.

In 2007, kan BBC gemelde sativum Alium andere voordelige eigenschappen hebben, zoals het verhinderen van en het bestrijden van de verkoudheid. Deze bewering heeft de steun van lange traditie in kruidengeneeskunde, die knoflook voor heesheid heeft gebruikt en gehoest. Cherokee ook gebruikt het als slijmoplossend middel voor hoest en kroep. Nochtans, in tegenstelling tot deze vroegere eisen betreffende de koud-verhindert eigenschappen van knoflook, besluit een rapport van 2012 in het Cochrane-Gegevensbestand van Systematische Overzichten dat „er ontoereikend klinisch proefbewijsmateriaal betreffende de gevolgen van knoflook in het verhinderen van of het behandelen van de verkoudheid is. Één enkele proef stelde voor dat het knoflook voorkomen van de verkoudheid kan verhinderen maar meer studies zijn nodig om dit het vinden te bevestigen. De eisen van doeltreffendheid schijnen om zich grotendeels op het bewijsmateriaal van slechte kwaliteit te baseren.“

Het knoflook wordt ook beweerd helpen de niveaus van de bloedsuiker regelen. Het regelmatige en verlengde gebruik van therapeutische hoeveelheden oud knoflook haalt lagere bloedhomocysteine niveaus en getoond om sommige mellitus complicaties van diabetes te verhinderen. De mensen die insuline nemen zouden geen geneeskrachtige hoeveelheden knoflook moeten verbruiken zonder een arts te raadplegen.

Het knoflook werd gebruikt als ontsmettingsmiddel om gangreen tijdens Wereldoorlog I en Wereldoorlog II te verhinderen. Meer onlangs, heeft men van een klinische proef geconstateerd dat een mondspoeling die 2.5% vers knoflook bevatten goede antimicrobial activiteit toont, hoewel de meerderheid van de deelnemers een onplezierige smaak en een onwelriekende adem meldde.

De knoflookkruidnagels worden gebruikt als remedie voor besmettingen (vooral borstproblemen), spijsverteringswanorde, en schimmelbesmettingen zoals lijster. Het knoflook kan als ontsmettingsmiddel wegens zijn bacteriostatische en bactericidal eigenschappen worden gebruikt.

Het knoflook is gevonden om thiamineabsorptie te verbeteren, en verminderd daarom de waarschijnlijkheid voor het ontwikkelen van de beriberi van de thiaminedeficiëntie.

In 1924, werd het gevonden om een efficiënte manier te zijn om scheurbuik, wegens zijn hoge vitamine Cinhoud te verhinderen.

Het knoflook is gebruikt redelijk met succes in AIDS-patiënten om Cryptosporidium in een ongecontroleerde studie in China te behandelen. Het is ook gebruikt door minstens één AIDS-patiënt om toxoplasmose, een andere protozoal ziekte te behandelen.

De knoflookaanvulling is getoond om testosteronniveaus bij ratten op te voeren voedde een hoogte - eiwitdieet.

Een dubbelblinde, parallelle, willekeurig verdeelde, placebo-gecontroleerde proef van 2010, die 50 patiënten impliceren de van wie routine klinische verslagen in het algemeen praktijk documenteerde behandelde maar de ongecontroleerde besloten hypertensie, „Onze proef stelt voor dat het oude knoflookuittreksel aan placebo in zo ook het verminderen van systolische bloeddruk aan huidige eerste lijnmedicijnen in patiënten met behandelde maar ongecontroleerde hypertensie.“ superieur is

 

Ruw knoflook,

Voedingswaarde per 100 g (3.5 oz)

Energie

623 kJ (kcal 149)

Koolhydraten

33.06 g

- Suikers

1 g

- Dieetvezel

2.1 g

Vet

0.5 g

Proteïne

6.36 g

Thiamine (vit. B1)

0.2 mg (17%)

Riboflavine (vit. B2)

0.11 mg (9%)

Niacine (vit. B3)

0.7 mg (5%)

Pantothenic zuur (B5)

0.596 mg (12%)

Vitamine B6

1.235 mg (95%)

Folate (vit. B9)

3 μg (1%)

Vitamine C

31.2 mg (38%)

Calcium

181 mg (18%)

Ijzer

1.7 mg (13%)

Magnesium

25 mg (7%)

Mangaan

1.672 mg (80%)

Fosfor

153 mg (22%)

Kalium

401 mg (9%)

Natrium

17 mg (1%)

Zink

1.16 mg (12%)

Selenium

14.2 μg

 

 

 

Opslag

 

In eigen land, is het knoflook opgeslagen warm [boven 18 °C (64 °F)] en droog om het sluimerend te houden (tenzij het spruit). Het wordt traditioneel gehangen; softneck worden de verscheidenheden vaak gevlecht in bundels riepen vlechten of grappes. De gepelde kruidnagels kunnen in wijn of azijn in de ijskast worden opgeslagen. Commercieel, wordt het knoflook opgeslagen bij 0 °C (32 °F), in een droog, laag-vochtigheidsmilieu. Het knoflook zal langer houden als de bovenkanten in bijlage blijven.

Het knoflook wordt vaak gehouden in olie om op smaak gebrachte olie te produceren; nochtans, vereist de praktijk dat de maatregelen worden getroffen om het knoflook te verhinderen te bederven. Het onbehandelde knoflook dat in olieblik wordt gehouden steunt de botulinum groei van Clostridium die de dodelijke botulismeziekte veroorzaakt; de koeling zal niet de veiligheid van knoflook verzekeren die in olie wordt gehouden. Om dit risico te verminderen, zou de olie moeten binnen één week worden gekoeld en worden gebruikt. Volgens wikihow, zou het knoflook dat in olie wordt ondergedompeld in de diepvriezer en niet de koelkast moeten worden opgeslagen. De commercieel voorbereide oliën zijn wijd - beschikbaar. De fabrikanten voegen zuren en/of andere chemische producten toe om het risico van botulisme in hun producten te elimineren. Twee uitbarstingen van botulisme met betrekking tot knoflook dat in olie wordt opgeslagen zijn gemeld.

In 1961, was Chester Lilley van Kent in Engeland de eerste persoon om knoflook in een pillenvorm voor opslag om te zetten. Hoewel niet wijd toegelaten in de tijd voor culinair gebruik, is een capsulateoplossing voor zowel de opslag als het eenvoudige doseren van knoflook alledaags geworden.

 

Type

 

Zuiver wit knoflook, Normaal wit knoflook  

Vers knoflook: vroeg Juni aan Sep/Koelhuisknoflook: Okt. aan de komende maand mei

Naam

Chinese rode koude knoflookinstallatie in Pizhou die grootte 4.56.5cm omhoog planten van het gebieden normale witte knoflook

Voordelen

 Wij hebben onze eigen landbouwbedrijven en fabrieken.

 Concurrerende prijzen evenals gunstige betalingstermijnen.

Grootte

4.5cm ~5.0cm; 5.0~5.5cm; 5.5~6.0cm; 6.5up

Het uitvoeren norm

geen schone wortel, geen zwart doorbroken niet patroon, geen spleten op de huid, 

geen interne germinatie 

de groei, geen insecten of zwamachtig materiaal.

Eigenschap

Dikke heldere huid, gehele en sterke textuur, mollige gevormde bollen.

Gewicht: 40 ' relatieve vochtigheid

 

1.26-30MT/40' de verpakking van de adelborstcontainer in netwerkzakken.           

2.26. - 28MT/40'-de verpakking van de adelborstcontainer in karton 

Losse verpakking:

10kg/ctn, 9kg/ctn, 5kg/ctn, 10kg/mesh-zak, 20kg/mesh-zak,

Kleine verpakking

1, in 1kgx10bags in 10kg netto karton 

2, in 500gx20bags in 10kg karton

3, in 250gx40bags in 10kg karton   

4, in 200gx50bags in 10kg karton

5, In2pc/3pc/4pc/5pc

peraginto4kg/5kg/10kg/30lbs karton

6, in 1kg in 5kg netwerkzak   

7, in 500g in 5kg netwerkzak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toepassingen:


Culinair gebruik

 

Het knoflook wordt wijd gebruikt rond de wereld voor zijn scherp aroma als kruiden of specerij.

De bol van de knoflookinstallatie is het het meest meestal gebruikte deel van de installatie. Met uitzondering van de enige kruidnageltypes, zijn de knoflookbollen normaal verdeeld in talrijke vlezige secties genoemd kruidnagels. De knoflookkruidnagels worden gebruikt voor (ruw of gekookte) consumptie of voor geneeskrachtige doeleinden. Zij hebben een kenmerkend scherp, kruidig aroma dat mellows en aanzienlijk met het koken zoet.

Andere delen van de knoflookinstallatie zijn ook eetbaar. De bladeren en de bloemen (bulbils) op het hoofd (spathe) worden soms gegeten. Zij zijn milder in aroma dan de bollen, en terwijl onrijp en nog teder het vaakst verbruikt. Het onrijpe knoflook wordt soms getrokken, eerder als een sjalot, en als „groen knoflook“ verkocht. Wanneer het groene knoflook om voorbij het „sjalot“ stadium wordt toegestaan te groeien, maar toegelaten niet volledig te rijpen, kan het een knoflook „ronde“ produceren, een bol zoals een kokende ui, maar gescheiden niet in kruidnagels zoals een rijpe bol. Bovendien, worden de onrijpe bloemstelen (scapes) van de hardneck en olifantstypes soms op de markt gebracht voor gebruik gelijkend op asperge in be*wegen-gebraden gerechten.

De oneetbare of zelden gegeten delen van de knoflookinstallatie omvatten de „huid“ en wortelcluster. De papery, beschermende lagen van „huid“ meer dan diverse delen van de installatie worden over het algemeen verworpen tijdens voorbereiding voor het meeste culinair gebruik, niettemin in Korea worden de onrijpe gehele hoofden soms voorbereid met de tedere intacte huiden. De wortelcluster in bijlage aan de basisplaat van de bol is het enige deel niet typisch beschouwd in om het even welke vorm als smakelijk.

Het knoflook is een fundamentele component in de vele of meeste schotels van diverse gebieden, met inbegrip van oostelijk Azië, Zuid-Azige, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, noordelijk Afrika, zuidelijk Europa, en delen van Zuiden en Midden-Amerika. Het aroma varieert in intensiteit en aroma met de verschillende het koken methodes. Het is vaak in paren gerangschikt met ui, tomaat, of gember. De perkamentachtige huid lijkt op de huid van een ui sterk, en alvorens in ruwe of gekookte vorm te gebruiken typisch verwijderd. Een alternatief is de bovenkant te snijden van de bol, de kruidnagels met een laag te bedekken door olijfolie (of ander kruiden op basis van olie) over hen te druppelen, en hen te roosteren in een oven. Het knoflook wordt zacht en kan uit de kruidnagels worden gehaald door het (wortel) eind van de bol te drukken, of individueel door één eind van de kruidnagel te drukken. In Korea, zijn de hoofden van knoflook vergist bij op hoge temperatuur; het resulterende product, genoemd zwart knoflook, is zoet en stroperig, en in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië nu verkocht.

Het knoflook kan op verschillende soorten brood worden toegepast om een verscheidenheid van klassieke schotels, zoals knoflookbrood, knoflooktoost, bruschetta, crostini en canapé te creëren.
Het oliënblik wordt op smaak gebracht met knoflookkruidnagels. Deze gegoten oliën worden gebruikt om alle categorieën van groenten, vlees, broden en deegwaren te kruiden.

In sommige keukens, zijn de jonge bollen ingelegd drie tot zes weken in een mengsel van suiker, zout, en kruiden. In Oost-Europa, zijn de spruiten ingelegd en gegeten als voorgerecht.

Wordt het licht gerookte knoflook meer en meer populair in Britse en Europese keuken. Het is bijzonder gewaardeerd voor het vullen van gevogelte en spel, en in soepen en hutspot. In beide gevallen het belangrijk is om te gebruiken undiscarded huid, zoals veel van het rookaroma daar gesitueerd is, eerder dan in de kruidnagels zelf.
Onrijpe scapes zijn teder en eetbaar. Zij zijn ook genoemd geworden „knoflookspears“, „stammen“, of „bovenkanten“. Scapes heeft over het algemeen een mildere smaak dan de kruidnagels. Zij worden vaak gebruikt binnen bewegen het braden of gesmoord als asperge. De knoflookbladeren zijn een populaire groente in vele delen van Azië. De bladeren worden gesneden, schoongemaakt en met eieren, vlees, of groenten dan be*wegen-gebraden.
Het mengen van knoflook met eierdooiers en olijfolie produceert aioli. Knoflook, olie, en een ruige skordalia van de basisopbrengst. Het mengende knoflook, de amandel, de olie, en het doorweekte brood produceren ajoblanco.

Het knoflookpoeder heeft een verschillende smaak van vers knoflook. Indien gebruikt als substituut voor vers knoflook, is 1/8 theelepeltje van knoflookpoeder gelijkwaardig aan één kruidnagel van knoflook.

 

 

Geestelijk en godsdienstig gebruik

 

Het knoflook is beschouwd als kracht voor zowel goed als kwaad. Volgens het Woordenboek van Cassell van Bijgeloven, is er een Islamitische mythe die van mening is dat nadat de Satan de Tuin van Eden verliet, het knoflook zich in zijn linkervoetafdruk en ui in het recht voordeed. In Europa, hebben vele culturen knoflook voor bescherming of witte magisch, misschien ten gevolge van zijn reputatie als machtige preventative geneeskunde gebruikt. Middeneuropese volksgeloven als die knoflook worden beschouwd een krachtige afdeling tegen demonen, weerwolven, en vampieren. Om vampieren af te weren, zou het knoflook worden gedragen, kunnen in vensters worden gehangen, of op schoorstenen en sleutelgaten worden gewreven.

In zowel Hindoeïsme als Jaïnisme, wordt het knoflook overwogen om het lichaam te bevorderen en te verwarmen en zijn wensen te verhogen. Één of andere godsvruchtige Hindus vermijdt over het algemeen gebruikend knoflook en de verwante ui in de voorbereiding van voedsel voor godsdienstige festiviteiten en gebeurtenissen. De aanhangers van de Jain-godsdienst vermijden etend knoflook en ui op een dagelijkse basis.

Een geloof onder één of andere Hindus is dat toen Devas en Asuras voor nectar tijdens het roeren van de oceaan van melk (Samudramathan) in de andere wereld vochten, twee Asuras toegang tot nectar konden krijgen en één of andere hoeveelheid in hun monden op heimelijke manieren hadden. Kennend het vuile spel van Asuras cuffed de God de hoofden van die Asuras alvorens zij het konden slikken en dientengevolge de nectar neer op de aarde van hun monden in dalingen viel die later als knoflook groeiden; daarom heeft de groente dergelijke prachtige geneeskrachtige eigenschappen.

In sommige Boeddhistische tradities, wordt het knoflook - samen met de andere vijf „scherpe kruiden“ - begrepen om seksuele en agressieve aandrijving aan het nadeel van meditatiepraktijk te bevorderen.

In de Filippijnse folklore wordt het knoflook gebruikt om monsters weg te jagen.

 

 

Specificaties:


Chinese rode koude knoflookinstallatie in Pizhou die grootte 4.56.5cm omhoog planten van het gebieden normale witte knoflook
1. De eigen basis van de knoflookproductie
2. Meer dan 5 jaar ervarings
3. Nieuw gewassen vers knoflook
4. ISO 9001, SGS, HACCP, GLOBAAL GAP

 

 

Concurrentievoordeel:


1. Wij hebben onze eigen fabriek & waarborgen de kwaliteit
2. Wij hebben genoeg leveringscapaciteit
3. Wij kunnen concurrerendere prijs en de dienst leveren

4.5 - 6.5cm Rood Organisch Vers Knoflook
4.5 - 6.5cm Rood Organisch Vers Knoflook
4.5 - 6.5cm Rood Organisch Vers Knoflook
Contacteer ons
Mr. Alvin
  • 86-0537-7201661
  • JINXIANG COUNTY. JINING .SHANDONG.CHINA
Uit:
Vul uw e-ID te behagen.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons
(60/3000)