PIONEER GARLIC GROUP
Ben Betrouwbare en de Groenten en de Vruchten van een Trustable Leverancier!
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Thuis Organisch Vers Knoflook

beste van de Oogstchina van het ontwerp nieuwe model verse knoflook 2015 In het groot Bevroren Witte

Bladeren door rubrieken
Contacteer ons
Mr. Alvin
JINXIANG COUNTY. JINING .SHANDONG.CHINA
Ik ben nu Online Praatje

beste van de Oogstchina van het ontwerp nieuwe model verse knoflook 2015 In het groot Bevroren Witte het Knoflookprijs

Product Details:
Plaats van herkomst: Shandong China (Vasteland)
Merknaam: Garlic
Certificering: ISO 9001, SGS, HACCP, GLOBAL GAP
Modelnummer: O929
stijl: Vers
Producttype: Liliaceous Groenten
Type: knoflook
Cultuurtype: Organisch
Min. bestelaantal: 1 karton
Prijs: US $700 - $1600 / Metric Ton
Verpakking Details: 10kg/20kg netwerkzak/ctn
Levertijd: rond 7 dagen na ontvangstbewijs van 30% storting
Betalingscondities: T/T met 30% vóór productie, 70% saldo vóór levering; L/C
Levering vermogen: Lever vier seizoenen, het hele jaar door. 280 metrische Tonmetrische tonnen per Maand
beschrijving

beste van de Oogstchina van het ontwerp nieuwe model verse knoflook 2015 In het groot Bevroren Witte het Knoflookprijs

 

Snel Detail:


Stijl: Vers
Producttype: Liliaceous Groenten
Type: Knoflook
Cultuurtype: Organisch
Grootte (cm):  4.5cm, 5.0cm, 5.5cm, 6.0cm, 6.5cm
Certificatie: Globaal Gap, SGS, HACCP, ISO 9001
Gewicht (kg): 10/20
Plaats van Oorsprong: Shandong China (Vasteland)
Merknaam: Knoflook
Modelaantal: G029
H.S code (NCM): 0703.20
Oogsttijd: in Mei
Leveringsperiode: het hele jaar door
Pakketten: 200g, 250g, 500g, 0.5lbs, 1lbs, 1kg, 3p, 4p, 5p, 10kg, 20kg (karton/zak) -volgens de eis van de klant
Kleuren: Zuiver Wit Knoflook & Normaal Wit
Knoflookgebruik: Geneeskrachtig koken, Industriële Zaden,
Oorsprong: lokale productie
Voordeel: intergrating proces, opslag en de uitvoer in een lichaam

 

 

Beschrijving:


Chinese rode koude knoflookinstallatie in Pizhou die grootte 4.56.5cm omhoog planten van het gebieden normale witte knoflook
1. Beschikbare verscheidenheid: normaal wit knoflook, zuiver wit knoflook
2. Rang: Uitstekende kwaliteit, allerlei knoflook
3. Verwerkingsbasis: Jinxiang, Shandong, China
4. Leveringsperiode: het hele jaar door
4.1)  Verse seizoenen: Vroeg Juni aan Sep.
4.2)  Koude opslagseizoenen: Sep aan de komende maand juni
5. Leveringscapaciteit: 3,000MT/year
6. Grootte: 4.0cm/4.5cm/5.0cm/5.5cm/6.0cm/6.5cm
7. Verpakking:
7.1) Losse verpakking: 20kg/mesh zak, 15kg/mesh-zak, 10kg/mesh-zak, 5kg/mesh-zak, 20kg/ctn, 15kg/ctn, 10kg/ctn, 8kg/ctn, 6kg/ctn, 5kg/ctn, 4kg/ctn
7.2) Kleine verpakking: 3pcs/net zak, 4pcs/net-zak, 5pcs/net-zak,
                    250g/net zak, 500g/net-zak, 1000g/net-zak
7.3) Op verzoek beschikbare de verpakking van de klant.
8. Minimumorde: 40RHC
9. Vervoer:
9.1) 25MT per 40RHC: karton + de verpakking van de netwerkzak
9.2) 28/30MT PER 40RHC: de verpakking van de netwerkzak
9.3) 26MT per 40RHC: karton bulkverpakking
10. Prijstermijnen: EXW, FOB
11. De rijke ervaring van beroepsexportartikel verzekert ons om de gehele situatieefficiency en hoogte te behandelen - kwaliteit.
12. Inspectiecertificaat: Certificaat van oorsprong, Fytosanitair Certificaat en Inspectiecertificaat van Hoeveelheid.

 

 

Geneeskrachtige gebruik en gezondheidsvoordelen

 

De dierlijke studies, en sommige vroege onderzoekstudies in mensen, hebben mogelijke cardiovasculaire voordelen van knoflook gesuggereerd. Een Tsjechische studie vond knoflookaanvulling verminderde accumulatie van cholesterol op de vasculaire muren van dieren. Een andere studie had gelijkaardige resultaten, met knoflookaanvulling die beduidend aortaplaquestortingen van cholesterol-gevoede konijnen verminderen. Een andere studie toonde aanvulling met knoflookuittreksel geremde vasculaire verkalking in menselijke patiënten met hoge bloedcholesterol. Het bekende vasodilative effect van knoflook wordt misschien veroorzaakt door katabolisme van knoflook-afgeleide polysulfides aan waterstofsulfide in rode bloedcellen (RBCs), een reactie die van verminderde thiol in of op het RBC-membraan afhankelijk is. Het waterstofsulfide is een endogene cardioprotective vasculaire cel-signalerende molecule.

Een meta-analyse van 2012 van willekeurig verdeelde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde proeven die de gevolgen van knoflook voor de profielen van het serumlipide bekijken, vond het knoflook aan placebo in het verminderen van van het serum totale cholesterol en triglyceride niveaus superieur was. Vergeleken met de placebogroepen, serum werden de totale cholesterol en triglycerideniveaus in de knoflookgroepen verminderd door 0.28 (95% ci, −0.45, −0.11) mmol L⁻ ¹ (P = 0.001) en 0.13 (95% ci, −0.20, −0.06) mmol L⁻ ¹ (P < 0="">

Sativum Alium is gevonden om plaatjesamenvoeging en hyperlipidemia te verminderen.

In 2007, kan BBC gemelde sativum Alium andere voordelige eigenschappen hebben, zoals het verhinderen van en het bestrijden van de verkoudheid. Deze bewering heeft de steun van lange traditie in kruidengeneeskunde, die knoflook voor heesheid heeft gebruikt en gehoest. Cherokee ook gebruikt het als slijmoplossend middel voor hoest en kroep. Nochtans, in tegenstelling tot deze vroegere eisen betreffende de koud-verhindert eigenschappen van knoflook, besluit een rapport van 2012 in het Cochrane-Gegevensbestand van Systematische Overzichten dat „er ontoereikend klinisch proefbewijsmateriaal betreffende de gevolgen van knoflook in het verhinderen van of het behandelen van de verkoudheid is. Één enkele proef stelde voor dat het knoflook voorkomen van de verkoudheid kan verhinderen maar meer studies zijn nodig om dit het vinden te bevestigen. De eisen van doeltreffendheid schijnen om zich grotendeels op het bewijsmateriaal van slechte kwaliteit te baseren.“

Het knoflook wordt ook beweerd helpen de niveaus van de bloedsuiker regelen. Het regelmatige en verlengde gebruik van therapeutische hoeveelheden oud knoflook haalt lagere bloedhomocysteine niveaus en getoond om sommige mellitus complicaties van diabetes te verhinderen. De mensen die insuline nemen zouden geen geneeskrachtige hoeveelheden knoflook moeten verbruiken zonder een arts te raadplegen.

Het knoflook werd gebruikt als ontsmettingsmiddel om gangreen tijdens Wereldoorlog I en Wereldoorlog II te verhinderen. Meer onlangs, heeft men van een klinische proef geconstateerd dat een mondspoeling die 2.5% vers knoflook bevatten goede antimicrobial activiteit toont, hoewel de meerderheid van de deelnemers een onplezierige smaak en een onwelriekende adem meldde.

De knoflookkruidnagels worden gebruikt als remedie voor besmettingen (vooral borstproblemen), spijsverteringswanorde, en schimmelbesmettingen zoals lijster. Het knoflook kan als ontsmettingsmiddel wegens zijn bacteriostatische en bactericidal eigenschappen worden gebruikt.

Het knoflook is gevonden om thiamineabsorptie te verbeteren, en verminderd daarom de waarschijnlijkheid voor het ontwikkelen van de beriberi van de thiaminedeficiëntie.

In 1924, werd het gevonden om een efficiënte manier te zijn om scheurbuik, wegens zijn hoge vitamine Cinhoud te verhinderen.

Het knoflook is gebruikt redelijk met succes in AIDS-patiënten om Cryptosporidium in een ongecontroleerde studie in China te behandelen. Het is ook gebruikt door minstens één AIDS-patiënt om toxoplasmose, een andere protozoal ziekte te behandelen.

De knoflookaanvulling is getoond om testosteronniveaus bij ratten op te voeren voedde een hoogte - eiwitdieet.

Een dubbelblinde, parallelle, willekeurig verdeelde, placebo-gecontroleerde proef van 2010, die 50 patiënten impliceren de van wie routine klinische verslagen in het algemeen praktijk documenteerde behandelde maar de ongecontroleerde besloten hypertensie, „Onze proef stelt voor dat het oude knoflookuittreksel aan placebo in zo ook het verminderen van systolische bloeddruk aan huidige eerste lijnmedicijnen in patiënten met behandelde maar ongecontroleerde hypertensie.“ superieur is

 

Ruw knoflook,

Voedingswaarde per 100 g (3.5 oz)

Energie

623 kJ (kcal 149)

Koolhydraten

33.06 g

- Suikers

1 g

- Dieetvezel

2.1 g

Vet

0.5 g

Proteïne

6.36 g

Thiamine (vit. B1)

0.2 mg (17%)

Riboflavine (vit. B2)

0.11 mg (9%)

Niacine (vit. B3)

0.7 mg (5%)

Pantothenic zuur (B5)

0.596 mg (12%)

Vitamine B6

1.235 mg (95%)

Folate (vit. B9)

3 μg (1%)

Vitamine C

31.2 mg (38%)

Calcium

181 mg (18%)

Ijzer

1.7 mg (13%)

Magnesium

25 mg (7%)

Mangaan

1.672 mg (80%)

Fosfor

153 mg (22%)

Kalium

401 mg (9%)

Natrium

17 mg (1%)

Zink

1.16 mg (12%)

Selenium

14.2 μg

 

 

 

Opslag

 

In eigen land, is het knoflook opgeslagen warm [boven 18 °C (64 °F)] en droog om het sluimerend te houden (tenzij het spruit). Het wordt traditioneel gehangen; softneck worden de verscheidenheden vaak gevlecht in bundels riepen vlechten of grappes. De gepelde kruidnagels kunnen in wijn of azijn in de ijskast worden opgeslagen. Commercieel, wordt het knoflook opgeslagen bij 0 °C (32 °F), in een droog, laag-vochtigheidsmilieu. Het knoflook zal langer houden als de bovenkanten in bijlage blijven.

Het knoflook wordt vaak gehouden in olie om op smaak gebrachte olie te produceren; nochtans, vereist de praktijk dat de maatregelen worden getroffen om het knoflook te verhinderen te bederven. Het onbehandelde knoflook dat in olieblik wordt gehouden steunt de botulinum groei van Clostridium die de dodelijke botulismeziekte veroorzaakt; de koeling zal niet de veiligheid van knoflook verzekeren die in olie wordt gehouden. Om dit risico te verminderen, zou de olie moeten binnen één week worden gekoeld en worden gebruikt. Volgens wikihow, zou het knoflook dat in olie wordt ondergedompeld in de diepvriezer en niet de koelkast moeten worden opgeslagen. De commercieel voorbereide oliën zijn wijd - beschikbaar. De fabrikanten voegen zuren en/of andere chemische producten toe om het risico van botulisme in hun producten te elimineren. Twee uitbarstingen van botulisme met betrekking tot knoflook dat in olie wordt opgeslagen zijn gemeld.

In 1961, was Chester Lilley van Kent in Engeland de eerste persoon om knoflook in een pillenvorm voor opslag om te zetten. Hoewel niet wijd toegelaten in de tijd voor culinair gebruik, is een capsulateoplossing voor zowel de opslag als het eenvoudige doseren van knoflook alledaags geworden.

 

Type

 

Zuiver wit knoflook, Normaal wit knoflook  

Vers knoflook: vroeg Juni aan Sep/Koelhuisknoflook: Okt. aan de komende maand mei

Naam

Chinese rode koude knoflookinstallatie in Pizhou die grootte 4.56.5cm omhoog planten van het gebieden normale witte knoflook

Voordelen

 Wij hebben onze eigen landbouwbedrijven en fabrieken.

 Concurrerende prijzen evenals gunstige betalingstermijnen.

Grootte

4.5cm ~5.0cm; 5.0~5.5cm; 5.5~6.0cm; 6.5up

Het uitvoeren norm

geen schone wortel, geen zwart doorbroken niet patroon, geen spleten op de huid, 

geen interne germinatie 

de groei, geen insecten of zwamachtig materiaal.

Eigenschap

Dikke heldere huid, gehele en sterke textuur, mollige gevormde bollen.

Gewicht: 40 ' relatieve vochtigheid

 

1.26-30MT/40' de verpakking van de adelborstcontainer in netwerkzakken.           

2.26. - 28MT/40'-de verpakking van de adelborstcontainer in karton 

Losse verpakking:

10kg/ctn, 9kg/ctn, 5kg/ctn, 10kg/mesh-zak, 20kg/mesh-zak,

Kleine verpakking

1, in 1kgx10bags in 10kg netto karton 

2, in 500gx20bags in 10kg karton

3, in 250gx40bags in 10kg karton   

4, in 200gx50bags in 10kg karton

5, In2pc/3pc/4pc/5pc

peraginto4kg/5kg/10kg/30lbs karton

6, in 1kg in 5kg netwerkzak   

7, in 500g in 5kg netwerkzak

 

beste van de Oogstchina van het ontwerp nieuwe model verse knoflook 2015 In het groot Bevroren Witte het Knoflookprijs

beste van de Oogstchina van het ontwerp nieuwe model verse knoflook 2015 In het groot Bevroren Witte het Knoflookprijs

beste van de Oogstchina van het ontwerp nieuwe model verse knoflook 2015 In het groot Bevroren Witte het Knoflookprijs

beste van de Oogstchina van het ontwerp nieuwe model verse knoflook 2015 In het groot Bevroren Witte het Knoflookprijs

Plscontact met ons:

Alvin

Mobiel: 86-15562397099

Tel.: 0086-537-8701876

Fax: 0086-537-8707115

 
 
 
Contacteer ons
Mr. Alvin
  • 86-0537-7201661
  • JINXIANG COUNTY. JINING .SHANDONG.CHINA
Uit:
Vul uw e-ID te behagen.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons
(60/3000)